interieur

Rooijse Wissel

Voor de TBS Kliniek De Rooijse Wissel in Wanssum maakte Studio Parade een nieuw ontwerp voor de centrale ruimte van het gebouwencomplex.

 

Lees verder onder de foto’s.

De centrale ruimte is een open omgeving en wordt door zowel personeel als patiënten gebruikt. De gebruiksfunctie is complex: op het ene tijdstip is het een restaurant exclusief voor personeel, op het andere moment is het een kantine, recreatie- en relaxruimte voor patiënten en hun begeleiders. De ruimte heeft door zijn centrale ligging een belangrijke verkeersfunctie voor patiënten en medewerkers.
         
Studio Parade maakte een mix tussen transparantie, toegankelijkheid, warmte én functionaliteit.

Het meubilair is ontworpen door Eric Sloot & Paulien Berendsen of komt uit de collectie van Spectrum. Verder zijn er maatmeubelen geplaatst die speciaal voor de Rooijse Wissel ontworpen zijn.

Wat

Herinrichting centrale ruimte

Opdrachtgever

TBS Kliniek De Rooijse Wissel

Jaar

2006