interieur

Cor Unum

Studio parade heeft het ontwerp gemaakt voor de inrichting van de winkel van keramiek atelier en sociale werkplaats Cor Unum.

De inrichting bestaat uit flexibele karren in een ijsblauwe kleur, waarin de diversiteit aan keramieken objecten prachtig uit komt. In een grote menie-rode presentatie kast wordt 40 jaar Cor Unum geëxposeerd. Bijzonder aan het ontwerp is ook dat een flexibele en open lunch plek is ingepast voor 40 man.

 

Fotografie Marije Kuiper

Cor Unum is een keramisch atelier in ‘s-Hertogenbosch waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers wordt vervaardigd. Cor Unum – letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en professionals. Allen delen één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken. Dat is het verhaal van Cor Unum.

 

Studio Parade ontwierp een modulaire inrichting van de winkel; daardoor is men op elk moment flexibel met het inrichten van de winkel.

Wat

Inrichting van de winkel van keramisch atelier Cor Unum in ‘s-Hertogenbosch

Opdrachtgever

Cor Unum

Jaar

2018