IXXI

IXXI

IXXI is de naam van innovatief wanddecoratiesysteem. Het is een koppelsysteem van x-jes en i-tjes waarmee je zelf een fotovergroting of fotocollage in elk gewenst formaat kunt maken. Consumenten kunnen zo zelf een eigen wanddecoratie of roomdivider maken. IXXI is ook zeer geschikt voor toepassingen in de projectmarkt, denk aan grote fotowanden, exposities, beurs of bedrijfspresentaties.

Lees verder onder de foto’s van Marije Kuiper

Het unieke wanddecoratiesysteem IXXI van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Maak in elk gewenst formaat een IXXI met eigen foto’s of kies voor een beeld uit IXXI’s continu groeiende collectie van o.a. Disney, Getty Images, Het Rijksmuseum en Van Gogh Museum.
Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een echt kunstwerk aan de muur. De kaarten worden geprint op Synaps; een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast is en niet scheurt of kreukt. De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen met een nabestelling. Zo blijft je interieur altijd up to date.


Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen zijn de bedenkers en ontwerpers van het product, de webshop www.ixxidesign.com en de complete IXXI-huisstijl.

wat
IXXI

opdrachtgever
Eigen werk

jaar
2010