exposities

Provincie Noord Brabant

De provincie Noord-Brabant presenteerde zich in 2008 voor het eerst tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het doel? Laten zien wie de provincie is en wat zij doet. Studio Parade koos als leitmotiv de traditionele ansichtkaart. Hieruit zou later IXXI worden ontwikkeld.

 

Lees verder onder de foto’s van Joep Jacobs

Studio Parade ontwierp een opvallend meeting point, het Brabant Huis, dat de uitvalsbasis zou zijn van alle activiteiten van de provincie die week. Aan de hand van projecten op gebied van zorg, cultuur, landschapsarchitectuur, infrastructuur, milieu en technologie, maakte de provincie hier duidelijk een betrokken organisatie te zijn, die midden in de maatschappij staat. Daarnaast nodigde het meeting point gasten en bezoekers van de DDW uit tot een dialoog met de provincie. Het meeting point diende verder Brabantse waarden uit te stralen, alsmede de innovatieve en stuwende kwaliteiten van de provincie te tonen.

 

Studio Parade koos als leitmotiv van het ruimtelijk ontwerp de traditionele ansichtkaart. Bij het ontwerp hiervan werd samengewerkt met Roel Vaessen en Marloes de Laat.

Wat

Meeting Point ‘Het Brabant Huis’

 

Opdrachtgever

Provincie Noord Brabant

 

Jaar

2008