meubelen

PAPERBACK

PAPERBACK is een van de meest gevraagde ontwerpen van Studio Parade. Het ontwerp is een ode aan het boek: deze wordt het beste liggend bewaard waardoor de rug optimaal leesbaar is.

De kracht van PAPERBACK is dat het ontwerp minimale ruimte in het interieur inneemt maar tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm heeft. De dunne legplanken leveren een bijzonder lijnenspel. De kast krijgt door de invulling van boeken, cd’s en kleine voorwerpen een eigen grafiek en palet aan kleuren.

 

Paperback is modulair en bestaat per set uit één stevige wandplaat van 120 cm lengte en 60 cm hoogte met 13 horizontale sleuven erin. De wandplaat is snel en eenvoudig te monteren. Per wandplaat worden 13 losse legplanken van 120 x 15 cm geleverd met een dikte van 4 mm. De legplanken worden in de sleuven geschoven. Per 13 legplanken zijn er 3 met een naar voren uitstekende ‘tab’ voor het plaatsen van grotere boeken, tijdschriften of voorwerpen.

 

Paperback kan naar eigen inzicht als klein, groot of zelfs als wandvullend formaat worden toegepast. Er gaan gemiddeld 80 boeken in één paperback (120 x 60 cm). In de vaste collectie van Spectrum.

 

Wat

Boekenkast PAPERBACK

 

Opdrachtgever

Spectrum

 

Jaar

2010